Wat leuk dat je meer over mij te weten wilt komen. Doordat ik super enthousiast ben door de resultaten en mogelijkheden van hypnotherapie en IEMT (Integral Eye Movement Therapy), ben ik deze praktijk gestart. Onvoorstelbaar wat je kan bereiken met behulp van hypnotherapie en/of IEMT!

Een mini C.V.: Eerst heb ik tien jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Mijn laatste baan was directiesecretaresse en hoofd secretariaat bij Deloite. Daarna heb ik allerlei trainers- en coachopleidingen gevolgd. Zoals o.a. communicatieve vaardigheden (Post-HBO), omgaan met pesten, effectief leidinggeven, zakelijke effectiviteit en ADHD-coach. In 2002 ben ik voor mezelf begonnen met trainen en coachen. Op het gebied van: effectief communiceren, time-management, assertiviteit, omgaan met pesten, effectief leidinggeven etc. In 2010 ben ik gestart met ADHD-Praktijk. Daar coach/train ik volwassenen om beter te functioneren met ADHD/ADD. Naast Praktijk Meer in je kracht, run ik dus ook ADHD-praktijk

De hypnotherapie- en IEMT-opleidingen heb ik oorspronkelijk gedaan voor cliënten van ADHD-Praktijk. Maar het was te mooi, dit gunde ik iedereen. Praktijk Meer in je kracht werd geboren.

Ik was op zoek naar een betere manier om sneller, diepgaander meer te bereiken. Juist omdat de meeste mensen vergeefs met hun bewustzijn, met veel (denken), analyseren en logica, gedrag proberen te veranderen, problemen proberen op te lossen. En dat werkt juist niet effectief. Want 95% van je gedrag wordt door je onderbewuste bepaald. En zo kwamen hypnotherapie en IEMT op mijn pad. En wat ben ik dáár blij om! Wat een prachtige methodes waarbij rechtstreeks op gevoelsniveau, met het onderbewustzijn gewerkt wordt. Snel, liefdevol en doelmatig. 

Gecertificeerd

Ik ben Internationaal register hypnotherapeut en lid van beroepsvereniging Hypnose Vereniging Nederland. Ik ben geschoold in zowel directe als indirecte hypnose, zoals ook regressie therapie en Kinetic Shift waarvoor ik masterclasses gevolgd heb. Ik volg regelmatig bijscholingen en heb veel contact met collega's om te sparren. Verder ben ik gecertificeerd IEMT-practitioner, bijna klaar met Advanced IEMT-practitioner en ben ik aangesloten bij The Association for IEMT Practitioners.  Al met al, breed geschoold waardoor ik voor jou en jouw probleem de beste methode kan kiezen en gebruiken. Het is mijn missie om je de laten groeien naar je volle potentieel, vrij van ballast en blokkades. Vrij van angst, negatieve gewoonten, onzekerheid, fysieke of mentale beperkingen. Zodat je beter kan doen waar je goed in bent en helemaal tot je recht komt. Door je onderbewuste vóór jou te laten werken in plaats van tegen jou.